Nobis is tien jaar geleden begonnen, en word nu verkocht in meer dan 40 landen, 

Nobis werkt met technologisch textiel, en passen dit toe op tijdloze silhouetten die je overal bij kunt dragen. 

Van de bergen naar de straten van de stad. 

Lopen, rijden, fietsen of vliegen overal en altijd met verfijning en comfort. 

Traditionele winters behoren tot het verleden. Seizoenen kunnen moeilijk te identificeren zijn met onvoorspelbare omstandigheden. Nobis is geschikt voor de onverwachte, onvoorziene en zelfs de meest extreme weersomstandigheden. Wind, regen, sneeuw, natte sneeuw, hagel ongeacht wat de omgeving oplevert, Nobis beschermd jou.

Met Nobis, offer je nooit stijl op voor functionaliteit. Nobis brengt functionele en technische elementen samen met een zorgvuldige afstemming, waarbij ze investeren in de details. Klassieke silhouetten worden opnieuw geïnterpreteerd als bovenkleding en altijd ontworpen voor beweging over de hele wereld en onvoorspelbaar weer. Materiaalinnovaties met katoen, nylon, leer en wol dragen ook bij aan veelzijdige stukken die u de luxe bieden om overal naartoe te gaan.

Nobis maakt de beste bovenkleding, waarbij er altijd zorgvuldig word nagedacht over materialen, werkwijzen en faciliteiten. Nobis prestatietextiel heeft verschillende ethische eigenschappen. Nobis gebruikt witte eenden van topkwaliteit uit Canada, ethisch afkomstig en verwerkt in samenwerking met Downmark. Bovendien wordt ons bont via de NAFA gekocht onder zeer strikte voorschriften. Nobis jackets kunnen thuis worden gewassen, wat betekent dat er geen stomerij nodig is. Na een decennium blijft bewust creëren een belangrijk aspect van wat Nobis doet.

Shop onze mooie Nobis dames en heren Nobis collectie nu ook online

Sorteer op
 • NOBIS SHELBY ARMY GREEN
  NOBIS SHELBY ARMY GREEN
  € 1.099,00
 • NOBIS SHELBY NAVY
  NOBIS SHELBY NAVY
  € 1.099,00
 • NOBIS SHELBY CABERNET
  NOBIS SHELBY CABERNET
  € 1.099,00
 • NOBIS STANFORD BALSAM
  NOBIS STANFORD BALSAM
  € 800,00
 • NOBIS YATESY HEATHERED CHARCOAL
  NOBIS YATESY HEATHERED CHARCOAL
  € 1.499,90
 • NOBIS HIGGINGS NAVY
  NOBIS HIGGINGS NAVY
  € 1.299,90
© 2018 - 2019 KICK Amsterdam | sitemap | rss